Det kommer som tidigare år vara vissa dagar som är ej bokningsbara. (sponsordagar, tävlingar, mm).

Dom som köper säsongskort på A-sektionen innan 17:e februari kommer få förtur att boka en dag i Kungsådran. Begränsat till 50platser. Betala in ditt säsongskort redan nu. Bankgiro: 764-9072 märk med namn. Vuxen 3 500kr. Pensionär +65år 3 000kr.

Vill du eller ditt företag få en garanterad plats i Kungsådran så finns den möjligheten. Det du lägger bud på är samtliga 4pooler under en dag.

Det är upp till företag eller privatpersoner att komma med förslag på tex 1 dags fiske. 2 dagars fiske eller max 3st dagars fiske. Med eller utan boende, mat mm. Vi kommer för detta reservera 14st dagar. Ni som är intresserade av detta maila: janne@alvkarlebysportfiske.nu (senast 15:e januari) Vi ser till öringsfondens bästa och väljer dom ”bästa” förslagen.

På restaurang Kungsådran kommer lunch serveras och detta ingår för er som fiskar. Omständigheterna med covid-19 och dess följder kan inte vi påverka. Uteblir luncher, boende eller annan service så återbetalas inga pengar. Dessa pengar tillfaller då Öringsfonden.

Boende i direkt närhet till Kungsådran är vandrarhemmet som har tillgång till enkelrum samt Älvkarleby herrgård som ligger 3km från Kungsådran. Besök deras hemsidor nedan.


http://www.cafefuriren.com/

http://www.alvkarleoherrgard.se/

Älvkarleby camping

 

Bokning av kort i Kungsådran kommer ske söndagen den 19:e februari kl.15:00. Dom som köpt säsongskort innan 17:e februari kommer kunna ringa kl.13:00 och boka ett tillfälle(50st platser släpps kl.13) men också möjlighet att ringa kl.15:00.

Bokning sker endast på telefon. 026-72916

Vid bokning kl.15 får du/ni boka ett tillfälle vår/sommar och en dag på hösten.


Datumen finns under info