Vi på Älvkarleby sportfiske är otroligt tacksamma till Vattenfall för att dom låter oss förvalta sportfisket i Kungsådran även år 2020.

Fisket kommer vara öppet år2020 under perioder. Det kommer vara liknande upplägg som 2019. Datumen kommer vara enligt nedan: 6st dagar på våren 1-6maj. All fisk skall återutsättas 16st dagar på sommaren 23juni-8juli. Där alla som fiskar på sommaren får ta reda på en nystigen fettfeneklippt lax. 34st dagar på höstfisket. 28augusti-30september. All fisk skall återutsättas. 

Det kommer som tidigare år vara vissa dagar som är ej bokningsbara. (sponsordagar, tävlingar, mm) 

Dom som köper säsongskort på A-sektionen innan 21:a februari kommer få förtur att boka en dag i Kungsådran. Begränsat till 20platser. Nytt för i år är att vi kommer ge företag/privatpersoner chansen att ”sponsra” öringsfonden. Det är upp till företag eller privatpersoner att komma med förslag på tex 1 dags fiske. 2 dagars fiske eller max 3st dagars fiske. Med eller utan boende, mat mm. Vi kommer för detta reservera 8st dagar. Ni som är intresserade av detta maila: janne@alvkarlebysportfiske.nu (senast 23:e januari) Vi ser till öringsfondens bästa och väljer dom ”bästa” förslagen. 

Vi har nu ett samarbete med restaurang Kungsådran som ligger på Laxön. Där kommer lunchen ingå för er som fiskar i Kungsådran.

Boende i direkt närhet till Kungsådran är vandrarhemmet som har tillgång till enkelrum samt Älvkarleby herrgård som ligger 3km från Kungsådran. Besök deras hemsidor nedan.


http://www.cafefuriren.com/

http://www.alvkarleoherrgard.se/

 

Bokning av kort i Kungsådran kommer ske söndagen den 23:e februari kl.15:00. Dom som köpt säsongskort innan 21:a februari kommer kunna ringa kl.13:00 samt har även möjlighet att ringa kl.15:00

Se bokningsbara dagar under fliken Kungsådran och fiskeschema.

Det kommer under året finnas fler tillfällen att ta del av en dag i Kungsådran så det gäller att följa oss på facebook. 

Se gärna filmen om Kungsådran som Micke Frödin gjort efter sitt besök. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=HZCLEEzs1Mg&feature=emb_logo 

Vid frågor och funderingar kontakta fiskekontoret på 026-72916